Ons team

Sophie Wynter (°1976) studeerde in juni 1999 af als Bachelor in de logopedie aan de Arteveldehogeschool, campus Sint Lievenspoort te Gent. In Juli 1999 startte zij een zelfstandige logopedische praktijk te Vrasene (Beveren-Waas), die in 2 jaar tijd uitgebreid werd naar een groepspraktijk met 2 logopedisten en 2 osteopaten.
Eind 2010 verhuisde Sophie naar Lummen en startte er een nieuwe praktijk: Centrum Logo

Gedurende 15 jaar werkte zij tevens bij vzw Albe te Kapellen als parttime logopediste en kwaliteitscoördinator. Sinds augustus 2015 besloot Sophie zich enkel en alleen te focussen op haar zelfstandige groepspraktijk; Centrum Logo

Lore Hulshagen (°1990) studeerde in 2012 af als Bachelor in de Logopedie aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen. Onmiddellijk na het behalen van haar diploma begon ze te werken bij Centrum Logo. Daarnaast werkt Lore sinds 2012 in het Buitengewoon Onderwijs, eerst enkel als logopediste en vervolgens in combinatie met Geïntegreerd Onderwijs beter gekend als “GON”. Geïntegreerd Onderwijs ondersteunt leerlingen met een beperking,  of met leer- of opvoedingsproblemen  in het gewoon onderwijs. Lore vindt het een uitdaging om binnen GON specifiek te werken met kinderen en jongeren met autisme en is helemaal gebeten door de auti-microbe, waardoor ze besloot het postgraduaat Autisme te volgen. In 2014 beëindigde Lore met succes het postgraduaat ‘ Autisme en (rand)- normale begaafdheid, een bijzondere aanpak’.